Adam Zemsta traži pjevača, tamni bariton, za suradnju na pjesmi radnog naziva “Meni treba ljubav”. Bilo bi dobro da nema potpisan ugovor s ni jednom izdavačkom kućom za koju ga veže ugovor, odnosno da može potpisati ugovor za kuću s kojom mi surađujemo.

Radi se o elektro pop r’n’b pjesmi za nekim nostalgičnim prizvukom francuske filmske glazbe iz sedamdesetih, ala Francis Lai.
Instrumentalni info i tekst pjesme su ispod.

Izađi van,
udahni zrak,
dopusti suncu da miluje ti lice vrat.
Popi nešto s nama,
Upoznaj druge žene,
Odavno već je došlo vrijeme,
Da ne misliš na nju i sebe

Ne trebam ja hranu,
Ne trebam ja vodu,
Meni treba ljubav,
Bez ljubavi ne mogu

Ne trebam ja svjetlost,
Ne trebam slobodu,
Meni treba ljubav
Bez ljubavi ne mogu.

Ako ste zainteresirani za suradnju javite se na kontakte ispod.

Email: mail
Mob: 092 3416 172NAJNOVIJE

Glazba i tekst za:

ADAM ZEMSTA

 

Drugi singl “Ako dođu večeras” punokrvi je rock hit koji svojom melodioznošću ježi kožu i ima potencijal stati uz bok najpoznatijim pjesmama moderne domaće rock glazbe. Autor teksta i glazbe je Dino Osmanagić koji je pjesmu napisao po stripu “Odlazak” svjetski poznatog strip-crtača Igora Kordeja, vlasnika titule Viteza reda umjetnosti i književnosti, najvišeg francuskog odličja koje se može dodijeliti pojedincu za doprinos kulturi i čije stipove na zidovima ima obješene i sam George Lucas, a koji je u Sjedinjenim Američkim Državama ostavio dubok trag kao crtač stripova X-Men, Tarzan i Ratovi zvijezda. Igor je, naravno, oduševljen pjesmom!

A ZAR JE TO VAŽNO

A ZAR JE TO VAŽNO – ALBUM “O ČEMU SANJA ADAM ZEMSTA IZ TRIERA”

MAXI SINGL 2007

 

 

 

 

SURADNJE I DRUGI PROJEKTI

Nikola Marjanović pjesmom „Kako lijepa si“ obilježava početak samostalne karijere.

Audio – visoka kvaliteta

Glazba za film - ODLAZAK -
“Odlazak” je adaptacija istoimenog stripa čiji je autor internacionalno poznati strip crtač Igor Kordej. Odlazak je jedna od osam njegovih kratkih priča iz zbirke Zvijezde koja je nastala u umjetničkoj grupi Kvadrat 80tih godina. Film prati djevojku po imenu Dubravka koja da bi pobjegla od stvarnosti provodi dane zatvorena u svojoj sobi čitajući SF knjige i maštajući o vanzemaljcima. Jedne večeri čitajući jednu od svojih knjiga prepozna sebe u glavnom liku, a poruke koje iščitava iz knjige kao poziv da se konačno susretne s vanzemaljcima.   Escape still 002
Glazba za horor mjuzikl - DREKAVAC -
Drekavac-2“Drekavac” – jedinstvenoj pojavi u hrvatskoj kinematografiji jer je riječ o kratkometražnoj fantastičnoj komornoj rock operi s elementima horora.

Sam naziv drekavac film je dobio po istoimenom južnoslavenskom mitološkom, fantastičnom biću, koje se pojavljuje u filmu kao jedan od glavnih pokretača radnje. Biće je to, koje po pučkom vjerovanju, napada po mraku te u snu proganja grešnike koji se nisu pokajali za svoj zločin. Glasanje, odnosno “dreka” koju proizvodi, podsjeća na plač djeteta i zavijanje vuka. Izgled drekavca varira s krajem u kojem se širila usmena predaja, pa se tako može pojaviti u obliku ptice, bijelog psa, bijele šumske magle ili dlakave glavate nemani koja se skriva u špiljama i pećinama. Mit i pučko vjerovanje o drekavcima poslužilo je Ivanu Mokroviću kao temelj oko kojeg je izgradio svoju filmsku priču o lovcu Aleksandru. Koristeći fantastično biće kao glavni motiv, Mokrović se odlučio otići korak dalje od igranog filma te je na platno zajedno sa skladateljima Vidom Adamom Hribarom i Dinom Osmanagićem donio rock operu, jedinstvenu glazbenu struktura bez govornih dijelova, odnosno koja se pjeva uz glazbenu pratnju moderne orkestracije. Za predočavanje o kakvom se žanru radi dovoljno se s podsjetiti nekih od poznatih rock opera poput Isus Krist Superstar (1971.) ili Fantoma u operi (1986.) Andreya Lloyda Webbera i Time Ricea te Komedijine uspješnice Gubec beg (1975.) Karla Metikoša i Ivice Krajača.

POGLEDAJTE KADROVE IZ FILMA

 

Bolaji Badejo - SVE DO MORA -
Pod imenom „BOLAJI BADEJO” Denyken okuplja kvalitetne glazbenike i napokon stvara vlastitu glazbu. Prvi singl se zove „Sve do mora”, a na njemu su sa Denykenom surađivali Ivanka Mazurkijević , Dino Osmanagić (A Zar Je To Važno), članovi Picksiebnera, Zabranjenog pušenja i drugi.

Pjesma - FACEBOOK -
MEDJU01Skupina A zar je to važno u suradnji s književnikom Robertom Međurečanom. Pjesma se zove “Facebook” a umjetnici su samo htjeli progovoriti o nesnalaženju velikog broja relativno mladih ljudi (npr. četrdesetogodišnjaka), ali i o začudnostima novog vremena pogotovo načina komuniciranja.

Dino Osmanagić

Dino Osmanagić

Skladatelj, tekstopisac, član grupe ADAM ZEMSTA i A ZAR JE TO VAŽNO

Email: mail
Mob: 092 3416 172

Izdvojeno iz press-a:

Večernji list: Tko je Dino Osmanagić, a tko Adam Zemsta?

Muzika.hr: Dino Osmanagić (A zar je to važno): “S ovim smo albumom pretjerali”

Pin It on Pinterest

Share This